Hello Kitty 3D taart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Hello Kitty 3D taart

Aantal personen: € 99,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 99,95

Hello Kitty 3D taart bestellen

Omschrijving Hello Kitty 3D taart:

Hello Kitty taart

Vier een verjaardag of speciale gelegenheid met de schattige Hello Kitty taart. Het Japanse animatiefiguur is niet alleen razend populair onder kinderen, ook volwassenen zijn gek op het katje. De zuurstok roze taart is helemaal in het thema van het meisje met het strikje in het haar. Wanneer u de taart voor 23:59 uur bestelt, ontvangt u de Hello Kitty taart de volgende dag in huis. De taart wordt voor iedere bestelling vers gemaakt door onze ambachtelijke bakkers voor een optimale smaakbeleving.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.