Kerst Koekjes Nootenkraker

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Kerst Koekjes Nootenkraker

Aantal personen: € 52,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 52,95

Kerst Koekjes Nootenkraker bestellen

Omschrijving Kerst Koekjes Nootenkraker:
Wij hebben dit jaar het ultieme geschenk gemaakt. Deze nogal bijzondere koekblik bevat (9) van de beroemde Notenkraker personages! Zoals de muis, koning en soldaten. Deze prachtige koekjes komen verpakt in onze mooie feestelijke tinne blik, die perfect geschikt is voor het houden van al uw tickets en programma's zodra de koekjes zijn opgegaan!

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.