Piraten taart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Piraten taart

Aantal personen: € 37,45
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 37,45

Piraten taart bestellen

Omschrijving Piraten taart:

Piratentaart

Is uw (klein)kind ook zo gek op stoere piraten zoals Piet Piraat en Kapitein Haak? Verras hem of haar met een piratentaart. De piratentaarten worden vers bereid in onze ambachtelijke bakkerij, waardoor de lekkernij verkrijgbaar is in diverse groottes. De taart is gemaakt van echte slagroom en luchtige cake. Om de taart helemaal af te maken, wordt de taart versierd met zoete marsepein en overheerlijke toefjes slagroom. Geef tot slot een persoonlijke twist aan de taart door een boodschap voor de jarige job of jet te schrijven.
·      De piratentaart is inclusief stoer piratenspeelgoed
·      Vers bereid in onze bakkerij
·      Voor 23:59 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd
·      Gemaakt van echte slagroom en luchtige cake 

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.