Geboortetaart meisje

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Geboortetaart meisje

Aantal personen: € 27,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 27,95

Geboortetaart meisje bestellen

Omschrijving Geboortetaart meisje:

Hoera, een dochter! Dit feestelijke en bijzondere moment mag natuurlijk niet voorbijgaan zonder het groots te vieren. Speciaal voor deze onvergetelijke gelegenheid hebben wij een roze geboortetaart in de vorm van een bedje. Maak de taart extra persoonlijk door de naam van het pasgeboren meisje in chocoladeletters op de taart te laten zetten.

Tip: geef de geboortetaart meisje cadeau

Het is iedere keer weer lastig om een geschikt cadeau te verzinnen voor de geboorte van een kindje. Wees origineel en geef in plaats van een standaardcadeau zoals een rompertje, sokjes of een luiertaart een keer een geboortetaart cadeau.  Succes gegarandeerd!  


Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.