Luxe kerst slagroomtaart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Luxe kerst slagroomtaart

Aantal personen: € 19,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 19,95

Luxe kerst slagroomtaart bestellen

Omschrijving Luxe kerst slagroomtaart:
Deze heerlijke kerstslagroomtaart is gevuld met echte slagroom, luchtige cake en is versierd met vers fruit. U kunt onze slagroomtaarten voorzien van uw bedrijfslogo, een leuke foto, een chocoladetekst of een persoonlijke brief. Bestelt u vandaag, dan leveren wij morgen!

  • Verse kerstslagroomtaart met logo bestellen
  • Bestelt u vandaag, dan leveren wij morgen
  • Wij bezorgen door heel Nederland
  • Laat een kerstslagroomtaart met logo bezorgen
Wij bezorgen ook slagroomtaarten in het buitenland. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.